Find inspiration - via ZEEF lister

En af de helt store udfordringer ved at skulle anvende digitale teknologier i undervisnings- og læreprocesser hænger sammen med på manglende viden om, hvilke teknologier, der overhovedet findes - og der findes virkelig mange!

Et af de steder, hvor man kan hente inspiration er gennem ZEEF lister, hvor gode folk dele diverse samlinger. Et eksempel herpå er Tracy Parish, der har en liste om e-læringsværktøjer.


ZEEF fungerer også som et typisk web 2.0 værktøj, hvor man kan dele følge, kommentere osv. Lige som i Slideshare, er der mulighed for at taste søgeord ind i et søgefelt. Her er min erfaring, at der stort set kun er engelsk-sproget materiale på platformen.  Her kan man også oprette egen konto og selv begynde at lave lister (dog accepteres kun udvalgte emner). Man kan sagtens nøjes med blot at browse udefra.

En af de personer, som jeg følger både på ZEEF og i andre sociale medier er Robin Good, der er en kendt "social media curator", dvs. han er kendt for at bruge tid på at skabe diverse samlinger af materiale og dele dem med alle os andre. Prøv evt. at klikke lidt rundt på hans ZEEF side.



/Marianne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar