Praktikudfordringen

Liste over direkte links til de studerende praktikumudfordring.  Herunder har jeg kun listet de, hvor der umiddelbart kan søges på "praktikum" i deres blog. Jeg er også klar over, at ikke alle har valgt at gøre deres udfordring tilgængelige på bloggen.

Men de praktikumudfordringer / problemstillinger som vi har adgang til via denne hurtige søgning, er utroligt spændende at læse :-)

Mit håb er, at I kan blive inspireret af hinanden, når I kikker rundt i de mange udfordringer. De der har udfordringer som er nogenlunde ens kunne måske også overveje at arbejde sammen i forhold til løsninger / modulprøven.

Vi har tidligere på DigiTek kaldt praktikumudfordringen for en læringsteoretisk problemstilling. Tidligere opsamling på dette nøgleord blandt de studerende på DigiTek kan blandt andet ses i en noget alternativ form hos 2017-holdet eller holdet som gik foråret 2019, hvor vi også arbejdede analogt i forsøget på at indkredse en problemstilling.

Koblingen mellem teori og praksis

Tanker om udfordringer på dette felt finder man hos André

Inddragelsen af digitale teknologier

Hvordan inddrager man digitale teknologier i forbindelse med specifikke praksisser. Det interesserer flere sig for: Bjørn -

At nå alle elever

Digitale teknologier som en mulighed for at støtte eleverne
Hvordan når man rundt til alle eller støtter alle i deres læreproces? En udfordring der kan udmønte sig forskelligt og som flere kikker nærmere på: Rasmus - Emilie - Kira - Christoffer - Jes - Linda - Anja - Henrik - Lars - Søren S.

Hvem vil eksperimentere med portfolio?

Det er der faktisk nogen stykker der gør eller har gjort sig tanker om, hvordan de kunne anvende portfolio-pædagogikken. Fx. AndersPalle

Fokus på digitale læringsplatforme

Flere har mere eller mindre bundne opgaver. Overalt er skolerne i gang med at anvende digitale platforme som Moodle, Itslearning m.fl. Det rejser en række udfordringer både for lærere og elever. Nogle af jer har valgt at se nærmere på det: Johnni - Søren S.

Evaluering - hvad, hvorfor og hvordan?

Udfordringen optager Claus

Flipped i forskellige former

Digitale teknologier som en støtte for elevernes eller en vikars forberedelse til undervisningen er et fokus hos Jes - Peter - Casper - Andreas


Ingen kommentarer:

Send en kommentar