TodaysMeet og evaluering

På heltidsholdet efteråret 2017 har vi afprøvet og talt om TodaysMeet (præsenteret af Marianne i forbindelse med DigiTek og Didaktik)

De studerende og jeg (Hanne) drøftede, hvorfor vi benytter evaluering. Linket her går direkte til den digitale tavle, vi benyttede i TodaysMeet Og det er samtidigt et eksempel på, hvordan man fra bloggen kan gå til en anden resurse.

Herunder er opslaget indlejret i bloggen. En funktion som vi også afprøvede....... og vi konstaterede, at selvom jeg havde logget ind som bruger via min Google konto og havde oprettet rummet, kunne deltagerne (de der havde linket) også indlejre resultatet i deres blog. Det håber jeg tydeligt fremgår af billedet herunder.


Bemærk dog, at adgangen til rummet og dialogen lukker på det tidspunkt, der er angivet ved oprettelsen af rummet. Har man lyst til at betale (5 dollars / mdr.) for brugen af programmet, kan man få adgang til transskription også af lukkede rum.

Flere af de studerende på holdet har efterlyst yderligere vejledning og eksempler på brugen. På Fremtidslaboratoriet er der en god guide og en søgning på emu giver også en række interessante resultater.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar